Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Badalona Serveis Assistencials ha iniciat la campanya de vacunació del xarampió pels infants a partir dels 9 mesos

Badalona Serveis Assistencials ha iniciat la campanya de vacunació del xarampió pels infants a partir dels 9 mesos

Publicada: 18.01.2007Secció: Salut

La mesura s’ha aplicat fa una setmana després que el Departament de Salut ha detectat un increment del nombre de casos d’aquesta malaltia en nens menors als 15 mesos, que és l’edat en que la vacuna es dispensava fins ara.



Així ja s’han conformat més d’una trentena de nous casos de xarampió a la regió sanitària de Barcelona, tot i que s’està a l’espera per reafirmar altres expedients.

A Badalona les famílies de la ciutat ja han rebut una carta de Badalona Serveis Assistencials on se l’informa del brot de xarampió i de la importància que es vacuni els infants d’entre 9 i 15 mesos. És el cas de la Paqui Lajara, mare d’una menor de 15 mesos que va ja ha estat atesa al Cap de l’Avinguda Catalunya de Lloreda a mans de la infermera Laia Herrero.



El xarampió és una malaltia vírica molt infecciosa que es transmet per contacte amb la mucosa o la saliva. Els símptomes acostumen a ser la febre alta, mucositats, tos, ulls vermells i erupcions rogenques a la zona del cap, orelles i resta del cos. Les complicacions més freqüents que es deriven del xarampió són les otitis, les pneumònies i en algun cas les encefalitis.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat