Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La primera de les demandes contra el propietari de la nau on hi ha locals d’oci nocturn de Can Ribó ha quedat vist per sentència

La primera de les demandes contra el propietari de la nau on hi ha locals d’oci nocturn de Can Ribó ha quedat vist per sentència

Publicada: 17.01.2007Secció: Successos

Tot i això, ahir es va celebrar el segon dels judicis, també per demanda, d’un altre dels llogaters, pel mateix motiu, per arrendar la quinzena de locals sense tenir-ne llicència.



Aquest segon dia de judici ha estat complicat ja que a la sortida de l’audiència es van produir enfrontaments físics entre alguns dels assistents.



Recordem que el propietari del local Airbaig, Luís Roca, reclama més de 420.000 euros per danys i prejudicis al propietari de la nau industrial que pertany a Eduardo Álvarez, de l’empresa Vexin 2000. Els diners han de subsanar els la inversió realitzada i els beneficis que Roca ha deixat de guanyar després d’haver tancat el seu negoci seguint un ordre municipal.



Cal tenir present que la meitat d’aquesta nau industrial l’expoten 12 locals d’oci nocturn, tot i que l’altra meitat la fa servir l’Ajuntament de Badalona on hi té els serveis de la gossera.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat