Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • L’Ajuntament encara no ha cedit el terreny de la Plaça Manel Moreno Mauricio per la construcció del nou edifici del Ventura Gassol

L’Ajuntament encara no ha cedit el terreny de la Plaça Manel Moreno Mauricio per la construcció del nou edifici del Ventura Gassol

Publicada: 16.01.2007Secció: Educació

El passat 2006 la comunitat educativa de l’escola Ventura Gassol va iniciar un seguit de reivindicacions per demanar la construcció d’un nou edifici ja que asseguraven que l’actual s’ha quedat petit. Va ser en el mes de juny que l’ajuntament de Badalona es va comprometre a iniciar els tràmits per cedir un terreny a la Plaça Manel Moreno Mauricio on construir el nou centre. De moment la cessió encara no s’ha realitzat i per tant encara no hi ha projecte redactat. El regidor d’educació, Àlex Mañas ja ha reclamat a urbanisme que la cessió es faci amb major celeritat.



A banda del nou edifici del Ventura Gassol, a la Plaça Manel Moreno Mauricio l’Ajuntament vol construir un escola bressol i una nova escola que podria ser el Joan Coret. També proposarà a la Diputació de Barcelona l’edificació d’una biblioteca.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat