Botó Contacta amb Badaweb

La Generalitat es compromet que aquest 2007 es licitaran les obres del lateral de l'autopista

Publicada: 15.01.2007Secció: Urbanisme

La Generalitat de Catalunya s’ha compromès que aquest 2007 serà l’any de l’inici dels treballs, o en el seu defecte, la licitació de les obres del lateral de l’autopista des de Sant Crist i fins a President Companys. L’anunci l’ha fet el Conseller de Política Territorial, el que significa l’inici de les expropiacions dels veïns afectats.



El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha adoptat el compromís, amb l’Ajuntament de Badalona, de tirar endavant aquest any amb les obres, o la licitació d’aquestes, dels laterals de l’autopista al seu pas per Sant Crist. Un projecte que també preveu fer uns enllaços amb l’autopista a l’alçada d’Artigues i del Torrent de Vallmajor. Ho anunciava divendres després d’una reunió amb el consistori, el Conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal.



L’avantprojecte està previst que l’elabori el mateix Ajuntament de Badalona el que permetrà que s’adigui més a la realitat i les necessitats de la ciutat. Després, la Generalitat en donaria el vist-i-plau. Per Nadal és important que el nou projecte encaixi ben bé amb el territori. El conjunt de l’obra compta amb un pressupost aproximat d’uns 10 milions d’euros i ha de permetre alliberar de vehicles la mateixa C-31 i el centre de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat