Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Joventut rep el Maccabi de Tel aviv aquest vespre en un xoc directe per la segona plaça del grup B

El Joventut rep el Maccabi de Tel aviv aquest vespre en un xoc directe per la segona plaça del grup B

Publicada: 11.01.2007Secció: Esports

Tots dos equips arriben a Badalona amb un balanç de 6 victòries i quatre derrotes. Els verdinegres posaran a prova la seva sensacional defensa davant l’equip que més punts anota a l’Eurolliga amb 89.6 per partit. El partit tindrà l’alicient de veure l’exverdinegre Jamie Arnold un altre cop a Badalona.

A la primera volta de l’Eurolliga, el Maccabi va doblegar el Joventut de 17 punts en el partit que es va disputar a Israel al mes de novembre. Però els israelians es trobaran una penya ben diferent. A Tel Aviv no van jugar ni Andy Betts ni Rudy Fernandez.

D’altra banda, els israelians canvien molt de jugar a casa a jugar lluny de Tel Aviv. De fet el Maccabi no ha guanyat encara lluny de la seva pista.



D’alra banda, el Club de Futbol Badalona torna a tenir problemes amb les lesions per afrontar els dos propers partits a casa contra Espanyol i Gramenet.

El jugador escapulat Alain Gonzalez assegura que la plantilla valora aquests propers enfrontaments com a claus de cara a situar-se a la part alta de la classificació

En els dos entrenaments d´ahir, Oscar Ramirez, Roberto Encinas i Luis blanco, es van exercitar al marge del grup, ja que tots ells pateixen diverses molèsties físiques. Els dubtes més seriosos de cara a diumenge son els de Encinas i Blanco

Tenint en compte aquests problemes que arrossega el planter escapulat, és molt probable que el nou fitxatge Tommy Correa entri diumenge per primer cop en la convocatòria.



Els 65 millors jugadors de futbol americà de tot europa es donaran cita aquest cap de setmana a Badalona per participar en un Trainig Camp. L’objectiu és escollir quins d’aquests són els 30 millors, per tal que puguin arribar a jugar en un dels equips de la NFL europea l’any 2007. Entre els 65 jugadors n’hi ha 2 de Badalonins: Marc Blasi i Felipe Archilla, dels Badalona Dracs.



Blasi i Archilla coincidiran amb d’altres 60 jugadors de diferents països, considerats els millors de tot Europa. 15 entrendors seran els encarregats de realitzar les proves físiques i tècniques per fer la selecció final dels jugadors

El president dels Dracs de Badalona, José Luis Soler assegura que són unes jornades molt dures ja que per molts jugadors són una oportunitat.

Després de diversos intents en els darrers anys per organitzar aquest esdeveniment a la ciutat, finalment Badalona ha estat capaç de reunir les condicions òptimes per poder acollir aquest trainng camp, gràcies a l’entesa entre Ajuntament, Badalona dracs i nfle



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat