Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • Abans d’un mes es publicarà el concurs perquè es presentin els projectes arquitectònics per a l'Illa Fradera

Abans d’un mes es publicarà el concurs perquè es presentin els projectes arquitectònics per a l'Illa Fradera

Publicada: 11.01.2007Secció: Urbanisme

A banda de la illa del Teatre Principal, el centre viurà una transformació encara més important a la Illa Fradera, que acabarà esdevenint en un centre neuràlgic. Precisament, abans d’un mes es publicarà el concurs perquè es presentin els projectes arquitectònics per canviar la fesomia de la plaça. El concurs podria tenir caire internacional.



Aquesta setmana s’ha iniciat la segona fase de les obres de la línia 2 del metro, que ha de fer arribar el transport soterrani fins al centre de la ciutat. L’illa de Can Fradera acollirà una estació intermodal de transport públic. Un cop acabades les obres del subsòl, s’iniciarà la remodelació de la plaça, que el regidor d’urbanisme Francesc López Guardiola, ha qualificat com l’espai més important i emblemàtic de la Badalona del segle XXI.

El regidor ha afirmat a Badalona Comunicació que el concurs per al projecte arquitectònic es publicarà en breu



La nova illa de Can Fradera i el nou barri del Gorg seran els punts neuràlgics de la vida de la ciutat. Els dos nuclis estaran connectats en línia recte amb una altre gran via central en transformació, l’avinguda Francesc Macià.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat