Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • La vacuna del xarampió s’avança als 9 mesos per tots els infants de la regió de Barcelona

La vacuna del xarampió s’avança als 9 mesos per tots els infants de la regió de Barcelona

Publicada: 11.01.2007Secció: Salut

La vacuna del xarampió s’avança als 9 mesos per tots els infants de la regió de Barcelona on s’han detectat 89 casos en quatre mesos. Tot i que a Badalona no s’hi ha trobat cap cas la mesura s’aplica també a la nostra ciutat com a mesura de prevenció. Fins ara la injecció per protegir-nos d’aquesta malaltia s’aplicava als 15 mesos.



D’aquesta manera els Centres d’Atenció Primària de la nostra ciutat advertiran a totes les famílies amb infants d’aquesta edat perquè els duguin a vacunar-se. Segons Carme Bultó, Supervisora d’infermeria d’Atenció Primària de Badalona Serveis Assistencials, a partir d’avui es canvia el calendari vacunal de la tríple vírica que ens protegeix del xarampió, la rubeòla i la parotiditis.



Un 10 per cent dels afectats per xarampió eren immigrants, tot i que la resta eren autòctons, menors i fins i tot també algun adult que no es va vacunar en el seu moment i que tampoc la va passar.



Els primers casos de xarampió es van detectar el passat mes de setembre i en infants de menys de 15 mesos, motiu pel qual s’ha decidit aplicar la vacuna a partir dels 9 mesos.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat