Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Un conveni permetrà investigar per tractar les diferents malalties intestinals des de l’arrel i evitar que evolucionin

Un conveni permetrà investigar per tractar les diferents malalties intestinals des de l’arrel i evitar que evolucionin

Publicada: 10.01.2007Secció: Salut

Les malalties cròniques intestinals son patologies de difícil tractament i molt molestes pels malalts que les pateixen. Un nou conveni entre l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’empresa multinacional de productes sanitaris Grífols permetrà investigar per tractar les diferents malalties intestinals des de l’arrel i evitar que evolucionin.



Malalts de patologies intestinals cròniques tan molestes com la malaltia de Crohn, la colitis ulcerosa, o l’intestí irritable, a partir d’ara tenen un bri d’esperança. Un nou conveni entre L’institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’empresa multinacional de productes sanitaris Grífols permetrà investigar per tractar les diferents malalties intestinals. L’objectiu és trobar la manera d’alterar els gens de la malaltia aturar la seva .



El conveni de col·laboració té una durada prevista de tres anys i permetrà apropar els coneixements dels investigadors adscrits a centres públics de recerca amb la indústria segons ha explicat el Vicepresident de Holding Grífols, Ramon Riera.



En la recerca també hi col·labora la Fundació de la Marató de TV3, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri espanyol d’Educació i Ciència.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat