Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • La tuneladora de la línia 9 s’atura un cop més a Sant Andreu per la inestabilitat del terreny

La tuneladora de la línia 9 s’atura un cop més a Sant Andreu per la inestabilitat del terreny

Publicada: 08.01.2007Secció: Urbanisme

La tuneladora de la línia 9 s’atura un cop més a Sant Andreu per la inestabilitat del terreny, de pitjor qualitat del què s’esperava. El Departament de Política Territorial té dubtes de la qualitat i la resistencia de la cimentació de 4 edificis i per això s’està realitzat un estudi de la zona.



És previst que aquest estudi finalitzi a finals d’aquest mes. Serà aleshores quan els responsables de l’obra hauran de decidir si continúen o no amb el tragecte previst. De moment però, tot sembla indicar que s’hauran de tornar a cimentar els quatre edificis afectats.

Les obres de la línia 9 ja es van haver d’aturar al carrer Sant Adrià després que es trobessin un edifici amb els fonaments més profunds del previst. En aquell moment la Generalitat va haver de modificar el projecte i aturar les obres durant un any. La construcció de línia 9 es va reprendre aquest passat mes d’octubre. Un nou problema però, ha obligat a aturar-les.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat