Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • Arqué creu que els més d’1 milió d’euros que rebrà el barri de la Salut servirà per connectar el petit comerç amb la Capital Europea del Bàsquet

Arqué creu que els més d’1 milió d’euros que rebrà el barri de la Salut servirà per connectar el petit comerç amb la Capital Europea del Bàsquet

Publicada: 08.01.2007Secció: Urbanisme

L’alcaldessa de Badalona considera que la zona comercial de La Salut es veurà molt beneficiada de les inversions que es faran com a compensació de la Capital Europea del bàsquet.



Maite Arqué creu que els més d’1 milió d’euros que rebrà el barri de la Salut servirà per connectar el petit comerç amb la Capital Europea del Bàsquet i per tant dinamitzar la zona. Segons Arqué amb la millora als carrers de l’entorn del Passeig de la Salut s’aconseguirà un entorn més agradable.



Recordem que 6 carrers de La Salut i el mateix eix comercial veuran millorada la seva fesomia a partir de les inversions aprovades per l’Ajuntament de Badalona. La inversió acordada ha de compensar el comerç de la zona per la construcció del Centre Comercial Badalona Ciutat Europea del Bàsquet. Des del comerç, però, s’assegura que els treballs no compensaran el mal que provocarà el projecte.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat