Botó Contacta amb Badaweb

“Dones davant la guerra” és el títol de l’exposició al Centre Cívic Dalt la Vila

Publicada: 08.01.2007Secció: Exposicions

“Dones davant la guerra” és el títol de l’exposició que ha organitzat la delegació del Barcelonès nord de la Creu Roja, conjuntament amb l’Ajuntament de Badalona. La mostra obre demà dimarts les seves portes al Centre Cívic Dalt la Vila.



Escrits i fotografies conformen aquesta exposició que alhora forma part de la campanya Nadal Solidari de l’Ajuntament. A l’acte d

La mostra inaugura demà, a càrrec de Bàrbara Díaz, advocada Xilena i assessora jurídica del Comitè Internacional de la Creu Roja. L’objectiu de la mostra és mirar d’acostar la realitat i els testimonis d’aquelles dones, de diferents indrets del món, que han patit en primera persona un conflicte bèlic. Com es veuen afectades i com es pot donar resposta a les seves necessitats són les claus del que hi trobarem a partir de demà dimarts al Centre Cívic Dalt la Vila i fins el 26 de gener.



L’exposició s’acompanyarà de tota mena d’activitats per tal de difondre els continguts de “Dones davant la guerra” per tots els racons de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat