Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Urbanisme
        • El Ministeri de la Vivenda i la Generalitat han signat un acord de col·laboració per finançar totes les operacions pactades per ADIGSA

El Ministeri de la Vivenda i la Generalitat han signat un acord de col·laboració per finançar totes les operacions pactades per ADIGSA

Publicada: 20.12.2006Secció: Urbanisme

El Ministeri de la Vivenda i la Generalitat han signat un acord de col·laboració per finançar totes les operacions pactades per ADIGSA de rehabilitació integral d’habitatges.

L’ajuntament, l’associació de veïns i adigsa van signar uns acords perquè s’invertissin uns 19 milions d’euros. Ara, s’ha signat un conveni amb el ministeri per aconseguir els fons per finançar el que ja estava pactat.

L’acord inclou tot tipus de reformes que suposin una millora per als edificis i els seus habitants.



Amb aquest conveni s’han concretat fins a 68 milions d’inversió. D’aquests 68, el ministeri n’aportarà 30, dels quals 20 es destinaran a la remodelació de 15 barris de l’àrea metropolitana, donant continuïtat a l’acord que govern i Generalitat signaren l’any 96 per la reforma de barris.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat