Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Redistribuir de manera equitativa la partida que l’Ajuntament dedica a pagar les despeses telefòniques de les escoles públiques

Redistribuir de manera equitativa la partida que l’Ajuntament dedica a pagar les despeses telefòniques de les escoles públiques

Publicada: 19.12.2006Secció: Educació

Redistribuir de manera equitativa la partida que l’Ajuntament de Badalona dedica a pagar les despeses telefòniques de les escoles públiques de la ciutat. Aquest és el principi d’acord al que han arribat els responsables polítics i els CEIP de la nostra ciutat per mirar de resoldre els tres problemes relacionats amb la factura telefònica, el manteniment i la neteja.



De moment els directors de les Escoles Públiques de la ciutat accepten aquesta proposta tot i que es mostren en contra que el consistori es negui a invertir més diners segons ha explicat el director de l’Escola Josep Boada, Casto Garcia.



De cara al mes de gener els directors es reuniran en Assemblea per discutir sobre aquesta proposta de redistribució per igual del pressupost destinat a despeses de les escoles de la ciutat. Tot i això, Garcia ja preveu que alguns centres es mostraran en contra de la mesura, sobretot aquells dels quals el pagament de l’Ajuntament els cobreix el 100% de la despesa, mentre que hi ha altres que només reben el 30% del que val el telèfon. El director del Josep Boada es pregunta perquè no s’ha fet res, fins ara, des de l’administració pública per resoldre aquest problema.



Encara hi haurà dos temes pendents per resoldre que son els que responen a les queixes sobre la manca de neteja i la millora del manteniment. Uns problemes que es podrien resoldre per la mateixa via i amb la mateixa fórmula: una millor redistribució i organització dels diners perquè segons Garcia l’Ajuntament ja ha dit que no invertirà més diners dels que dedica.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat