Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Maite Arqué ha desmentit les paraules de Mañas on anunciava que l’Ajuntament trencaria el contracte de l’empresa Ziga- Zaga

Maite Arqué ha desmentit les paraules de Mañas on anunciava que l’Ajuntament trencaria el contracte de l’empresa Ziga- Zaga

Publicada: 14.12.2006Secció: Educació

L’alcaldessa de Badalona Maite Arqué ha negat que l’Ajuntament hagi rescindit el contracte a l’empresa que gestiona les dues llars d’infants municipals de la ciutat. Ho ha fet durant l’entrevista que cada mes aquest mateix programa, 5 minuts més, fa amb Arquè per parlar dels temes d’actualitat del municipi.

Maite Arqué ha desmentit les paraules de Mañas on anunciava que l’Ajuntament trencaria el contracte de l’empresa Ziga- Zaga encarregada del manteniment i la neteja de les dues escoles bressol municipals de Badalona. Segons l’alcaldessa, es coneixen deficiències en la feina de la gestora, però abans de decidir si es rescindeix on o el contracte, s’ha de fer un informe rigorós que avali si realment l’empresa incompleix algun article de l’acord.

Les reaccions a l’anunci també han arribat de mans del Partit Popular. La regidora Maritxu Hervás ha acusat d’irresponsabilitat i de falta de sensibilitat al regidor Àlex Mañas.

Segons ha informat Arqué, el contracte que hi ha amb Ziga-Zaga té una clàusula que permet rescindir el tracte. Ara per ara l’ajuntament vol parlar amb l’empresa, revisar l’acord vigent i iniciar una comissió de seguiment que avaluï el seu compliment.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat