Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • El Ple del Consell Escolar Municipal es reuneix aquesta tarda en una sessió que pretén definir els Plans Educatius d’Entorn

El Ple del Consell Escolar Municipal es reuneix aquesta tarda en una sessió que pretén definir els Plans Educatius d’Entorn

Publicada: 14.12.2006Secció: Educació

Un altre dels punts destacats de la trobada és el conveni i les millores als centres, un pacte entre l’Ajuntament de Badalona i les escoles que ha de permetre resoldre els problemes sorgits arran de les factures de telèfon i la manca d’inversió per part de l’Ajuntament.



Recordem que fa cosa d’un mes una trentena de les escoles públiques de Badalona van amenaçar amb deixar de pagar el telèfon si l’ajuntament no incrementava la quota per fer front a les despeses per aquest concepte. destina a aquesta fi o si no busca fórmules per tal que els centres puguin tenir mòbils i no telèfons fixes.



El problema amb el telèfon és una més de les carències que denunciaven els centres, que també reclamaven més manteniment dels edificis i que la inversió promesa en obres de millora es compleixi.



Aquests són alguns dels temes d’aquest Ple del Consell Escolar que se celebra aquesta tarda a les 7, al carrer Arnús.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat