Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • El Centre d’Atenció Primària de Bufalà-Canyet té en aquests moments dos pediatres quan n’hi hauria d’haver quatre

El Centre d’Atenció Primària de Bufalà-Canyet té en aquests moments dos pediatres quan n’hi hauria d’haver quatre

Publicada: 13.12.2006Secció: Salut

La manca de metges a Catalunya continua sent un problema. Al conjunt de l’estat espanyol cada any surten 4300 metges, mentre l’oferta global és de 5800 llocs de treball. A aquest nombre desigual cal afegir la fuga de professionals a l’estranger, sobre tot a Anglaterra i Portugal, on les retribucions econòmiques són més atractives que aquí.

Quan parlem d’algunes especialitats la manca de metges es fa més palesa.

El Centre d’Atenció Primària de Bufalà-Canyet té en aquests moments dos pediatres quan n’hi hauria d’haver quatre.

Un està de baixa i l’altre va marxar per trasllat i quedarà cobert aquest mes de gener. Fins que la situació no es normalitzi, es prioritzen les patologies, mentre que les revisions que poden esperar s’estan aplaçant fins més endavant.



Ja fa temps que trobar especialistes a Catalunya és complicat. El problema s’agreuja quan es tracta de contractes curts per cobrir baixes o vacances. Els especialistes que estan disponibles busquen contractes llargs amb certa estabilitat, de manera que problemes puntuals i imprevistos, com una baixa, són molt difícils de cobrir.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat