Botó Contacta amb Badaweb

Els Mossos enceten la campanya de Nadal

Publicada: 30.11.2006Secció: Seguretat

Racionalitzar els diners i fer les compres de manera esglaonada. Aquests són dos dels consells que han donat els Mossos d’Esquadra de Badalona per aquests dies previs al Nadal, unes dates en que augmenten els casos de robatoris i on els lladres poden fer l’agost.



Les aglomeracions al carrers i als centres comercials són els motius pels quals no hem de baixar la guàrdia. Tot i que el cap de relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra a Badalona, Josep Santana, ja ha advertit que per la campanya nadalenca s’augmenta la seguretat i el control per preveure actes delictius a la nostra ciutat.



Segons Santana els lladres tenen dues maneres d’actuar. L’un a l’interior dels vehicles estacionats al carrer o als aparcaments de centres comercials. L’altre és actuar a les llars aprofitant que tothom es reuneix a casa els familiars.



La campanya Nadalenca de seguretat a la ciutat i comerços començarà a partir de la setmana vinent, el 5 de desembre, i fins reis i hi està previst que hi actuïn els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat