Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Els centres de primària i secundària de Badalona tanquen avui les votacions als consells escolars

Els centres de primària i secundària de Badalona tanquen avui les votacions als consells escolars

Publicada: 30.11.2006Secció: Educació

Avui votaran els mestres als seus representats, ahir ho van fer els alumnes i a principis d’aquesta setmana votaven pares i mares.



A través d’aquest òrgan cap dels protagonistes de la vida a escoles i instituts queda al marge del que succeeix als centres. A l’Institut la Llauna, la participació, a diferencia d’altres anys, ha estat important, d’un 35 per cent i la presentació de candidatures també. I és que la importància de tenir representació s’ha tractat i fomentat a les classes de tutoria. S’ha aconseguit, així, que no es presentin com a candidats al consell escolar només alumnes de tercer o quart d’ESO, sinó també els més jovenets, els de 12 anys, que fan primer.

El consell escolar consta de disset membres, entre pares, alumnes, professors, a més de la direcció del centre. Per la taula del consell escolar passen els pressupostos dels centres, les sortides que fan, les queixes de la comunitat educativa i algunes de les decisions que es prenen durant el curs.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat