Botó Contacta amb Badaweb

1ª jornada titulada “Compartim els Valors en Educació”

Publicada: 24.11.2006Secció: Educació

Donar a conèixer els projectes i compartir les experiències que els diferents centres escolars, entitats i associacions de la nostra ciutat duen a terme. Aquest és l’objectiu de la 1ª jornada titulada “Compartim els Valors en Educació” organitzada per la Comissió d’Educació en Valors del Projecte Educatiu de Ciutat. I és que Badalona resulta una bona cantera d’aquesta mena de projectes segons la regidoria d’Educació.



El CEIP Jungfrau serà demà dissabte la seu d’aquesta trobada en la que coincidiran escoles, entitats i col·lectius de ciutadans que debatran sobre com arribar a l’educació amb valors, com es treballa des les escoles i entitats i quins mecanismes existeixen per coordinar-se. Pel regidor d’educació, Àlex Mañas, tot plegat és possible perquè Badalona és una de les ciutats amb més iniciatives d’aquest tipus de tot Catalunya.



S’ha triat l’escola pública Jungfrau per acollir aquesta primera trobada perquè resulta un dels centres pioners en l’exercici d’experiències solidàries. La mateixa regidoria espera una participació d’una 80ena de persones, professionals, mestres i responsables d’entitats perquè aquells que ho vulguin puguin adaptar i implantar els projectes més interessants en els seus àmbits.



Mañas apunta que al CEIP Jungfrau s’hi instal·larà, durant tot el dia, una exposició sobre la desena d’experiències dutes a terme pels diferents centres educatius de la nostra ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat