Botó Contacta amb Badaweb

Les cinquenes jornades “Fent Empresa” es tanquen avui

Publicada: 22.11.2006Secció: Economia

Les cinquenes jornades “Fent Empresa” es tanquen avui amb tres xerrades al Badalona Centre Internacional de Negocis, el BCIN. Franc Ponti, Julián Lerer, Tomy Pelluz i Daniel Poch són els professionals que passaran al llarg del dia d’avui pel programa de conferències organitzades, entre d’altres, per l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament.



Les jornades començaran a un quart de 10 del matí amb una ponència sobre “Professionals creatius, empreses innovadores” a càrrec de Franc Ponti, especialista en Negociació, Conflicte, Creativitat i innovació. La segona xerrada del dia s’emmarca sota el títol “Gestió de contactes en el món professional, un pas endavant” a càrrec de Julián Lerer responsable de Neurona.com i Tomy Pelluz coordinador de comunicació de la mateixa empresa. L’última de les sessions versarà sobre “Màrketing: pensa en gran i actua en petit” amb Daniel Poch, fundador de Daec Consulting.



Tot i que acaben aquí les jornades sí que per posar en pràctica els coneixements adquirits de les jornades es realitzaran dos tallers. L’un sobre la “Millora de la Teva empresa amb Creativitat” i l’altre sobre “Aprèn a vendre la teva empresa en un minut”. Uns tallers que arribaran entre el mes que ve i el gener de 2007.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat