Botó Contacta amb Badaweb

Una baralla colapse el centre de la ciutat

Publicada: 21.11.2006Secció: Successos

Tres detinguts, vidres trencats d’un cotxe i col·lapse durant uns minuts al centre de la ciutat. Aquest és el balanç d’una baralla entre tres individus que anaven beguts. La baralla es va produir ahir al vespre a l’entorn del Teatre Principal.



Els homes, entre 33 i 39 anys d’edat i de nacionalitat romanesa, segons fonts de Mossos d’Esquadra, van ser arrestats després de provocar diverses destrosses, entre elles el trencament d’un vidre d’un cotxe. Els comerços de l’entorn també es van alertar per la situació i fins i tot van arribar a abaixar persianes segons alguns testimonis.

El trànsit al centre de Badalona es va aturar durant una estona pels Mossos d’Esquadra que van tallar el trànsit entre Martí Pujol i Francesc Lairet. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres dotacions de la policia local, dos de mossos d’esquadra i una ambulància.

Tot plegat va passar cap a un quart de 9 del vespre, tot i que la ciutat va tornar a la normalitat cap a tres quarts de 9 del vespre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat