Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • 6 famílies han estat desallotjades després que un camió d’escombraries s’hagi encastat contra la façana d'un inmoble

6 famílies han estat desallotjades després que un camió d’escombraries s’hagi encastat contra la façana d'un inmoble

Publicada: 17.11.2006Secció: Successos

Aquesta matinada 6 famílies han estat desallotjades després que un camió d’escombraries s’hagi encastat contra la façana del número 22 del carre Joan d’Àustira, al barri de la Morera. El conductor del camió, ferit lleu, i que ha donat negatiu a la prova d’alcoholèmia, ha estat traslladat a l’Hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti. Segons ens han informat l’home s’ha donat un cop a l’abdomen i està en observació però tot sembla indicar que aquesta tarda tornarà a casa seva.



L’accident ha tingut lloc a un quart de quatre de la matinada, quan el camió d’escombraries, per motius que encara es desconeixen, ha hagut de fer una maniobra evasiva i s’ha encastat contra l’entrada de l’edifici.



El camió ha fet caure una de les columnes de la porteria d’entrada a l’edifici. A les sis de la matinada un arquitecte ha declarat que hi havia danys en l’estructura de l’edifici, que s’ha hagut d’apuntalar. El camió no s’ha retirat fins aquest matí quan s’ha assegurat que la seva retirada no implicava cap perill.



Les 6 famílies desallotjades, en total 16 persones, no han patit cap contusió. Totes elles han passat la nit en cases particulars d’amics o familiars. És probable que aquesta tarda tornin a casa seva.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat