Botó Contacta amb Badaweb

Les escoles públiques de Badalona amenacen amb deixar de pagar el telèfon

Publicada: 16.11.2006Secció: Educació

Les escoles públiques de Badalona amenacen amb deixar de pagar el telèfon si l’ajuntament no incrementa la quota que destina a aquesta fi o si no busca fórmules per tal que els centres puguin tenir mòbils i no telèfons fixes.



Segons la junta de directors, que representa les 32 escoles públiques de la ciutat, el pressupost municipal no cobreix ni una cinquena part de les despeses de telèfon. Miguel Ángel Parra és un dels portaveus de la junta de directors.



El problema amb el telèfon és una més de les carències que denuncien els centres. Aquests reclamen més manteniment dels edificis i que la inversió promesa en obres de millora es compleixi. És per això que fa uns dies van trencar les relacions amb l’ajuntament.



El regidor d’Educació, Àlex Mañas, assegura que el consistori està buscant solucions al tema del telèfon. En contra del que diuen el directors, Mañas assegura que les obres previstes es faran. Al setembre, ajuntament i Generalitat van signar un conveni en què cada administració es comprometia a invertir 1.200.000 euros en obres.



El regidor d’Educació ha explicat que tècnics municipals ’estan reunint amb la direcció de cada escola per posar sobre la taula el manteniment dels centres i el servei de neteja, entre d’altres qüestions. Se’ls explicarà també que els plans d’entorn, que preveuen inversions en activitats extraescolars, no s’han posat encara en marxa perquè la Generalitat no en va donar llum verd fins a principis d’aquest mes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat