Botó Contacta amb Badaweb

IES Barres i Ones forma part del Comenius

Publicada: 16.11.2006Secció: Educació

Detectar els problemes amb els que es troben els alumnes a l’hora d’estudiar les matemàtiques i treballar plegats per solucionar-los. Això és el que ha fet l’institut badaloní, Barres i Ones, juntament amb dos centres educatius d’Itàlia i Polònia, en el marc del projecte Comènius. Un projecte de col·laboració pedagògica on els nois poden coneixen les experiències d’altres estudiants de la seva edat.



Les matemàtiques és una de les assignatures més temudes pels estudiants d’arreu. Els professors de l’institut Barres i Ones de Badalona han volgut anar més enllà. Per això han estudiat a fons les dificultats amb les que es troben els alumnes a l’hora de seguir les matemàtiques i ho han posat amb comú amb altres centres escolars europeus, un d’italià i un de polonès. L’estudi que s’ha fet en el marc del projecte de col·laboració pedagògica, COMENIUS ha servit per comprovar que els alumnes, siguin d’on siguin, es troben amb els mateixos problemes. Unes traves que treballaran a través d’una nova unitat didàctica dissenyada pels mateixos centres.





Ahir alumnes i professors dels centres d’Itàlia i Polònia que participen en aquest projecte han visitat la nostra ciutat. A banda de compartir una metodologia pedagògica, el COMENIUS dóna la possibilitat als alumnes d’intercanviar experiències i viatjar fins als països participants en la iniciativa. Així, el proper mes de febrer els alumnes de primer de batxillerat del Barres i Ones viatjaran fins a Itàlia per conèixer els costums dels seus companys de curs.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat