Botó Contacta amb Badaweb

20 i 23 de novembre eleccions del Consell Escolar

Publicada: 14.11.2006Secció: Educació

Alumnes, mestres i pares hauran de tornar a les urnes ben aviat. El procés electoral haurà de servir per escollir la configuració dels nous Consells Escolars. Uns comicis que se celebraran els dies 23 i 30 de novembre.



Aquesta nova convocatòria d’eleccions afecta aquest cop als centres de primària i secundària. Alumnes, mestres i pares hauran de passar per les urnes per escollir els seus representants al Consell Escolar. Des del dijous 23 al dijous 30 de novembre, els centres educatius de Badalona votaran per renovar la meitat dels seus representants.

Des de la regidoria d’educació s’ha iniciat una campanya per fomentar la participació de pares i mares a la vida del centre segons ha explicat el regidor d’Educació Àlex Mañas.



El Consell Escolar és l’organisme consultiu i de participació que debat la vida diària del centre, amb funcions com aprovar el pla anual o les activitats extraescolars. El Consell esta format a tres parts iguals per l’associació de pares i mares, alumnes i professors, més una persona d’administració i serveis. Cada estament té les seves pròpies eleccions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat