Botó Contacta amb Badaweb

La Penya guanya i el Badalona perd

Publicada: 09.11.2006Secció: Esports

El Joventut de Badalona va apallissar el Partizan de 31 punts en un partit rodó en que hi va haver espectacle.El Dkv Joventut suma ja d´aquesta manera dues victòries a l´eurolliga, i fa un pas ferm de cara a la classificació entre els cinc primers. El màxim encistellador verdinegre va ser Lubos Barton amb 18 punts.

En futbol, va finalitzar la copa del Rei pel Badalona que va viure disfrutar jugant al nou camp, però no va poder evitar caure golejat per 4 gols a 0, en un partit on Luis Blanco hagúes pogut avançar als escapulats, però on la qualitat futbolística dels blaugrana es va acabar imposant de forma clara. La pitjor notícia pels de Francisco, va ser precisament la lesió de Blanco, que a manca d´unes proves , serà baixa pel partit de diumenge a Barbastre.



El Badalona va veure complert el seu somni de jugar al Nou camp, en el partit de tornada dels setzens de final de la copa del rei, però no el d´obtenir un bon resultat, i posar les coses complicades al Barça. Al minut 24 de la primera part , Gio va inaugurar el marcador, i va acabar amb les poques possibilitats del conjunt Badaloní.



A partir d´aleshores , tot va ser molt fàcil pels Blaugrana, que no van tenir cap mena de problema. En els darrers 15 minut, amb el Badalona jugant amb 10 jugador per la lesió de Luis Blanco, Saviola es va encarregar de marcar dos dianes més per tancar la golejada.

Els escapulats s´entrenaran demà divendres ,per preparar el partit de Barbastre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat