Botó Contacta amb Badaweb

Demanen 10 anys per un badaloní acusat de violació

Publicada: 09.11.2006Secció: Successos

Demanen 10 anys de presó per un badaloní de 27 anys acusat d’haver violat la seva companya quan aquesta era menor d’edat. Els fets van passar presumptament el juny de 2001 al domicili del jove, tot i que ell argumenta que vivia a Granada. El judici s’ha celebrat a l’Audiència de Barcelona on l’home ha negat l’agressió.



El processat ha explicat que abans de marxar a Granada va mantenir relacions sexuals consentides a la seva habitació, al domicili de Badalona on vivia amb els seus pares. El jove assegura que des d’aquell dia ja no en va saber res més de la noia, i és per això que va marxar a viure a Granada. Segons l’acusat dos dies abans de la suposada agressió sexual un metge de Granada li va diagnosticar una malaltia al pulmó que el va tenir hospitalitzat i després sense possibilitats de viatjar durant uns mesos.



El cas és que la parella mantenia relacions des de feia temps, però com que ella és d’ètnia gitana, els seus pares no volien que sortissin junts. El processat ha insistit que tenia por de la família, fet pel qual també va marxar de Granada i se’n va anar a Madrid. La noia, però, assegura que les dues famílies estaven d’acord i que en el moment dels fets estaven sols a casa. Davant les amenaces d’ell, la menor va decidir callar fins que al juliol va presentar la denúncia.



Ara el cas ha quedat vist per sentència.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat