Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Aquesta tarda es reuneix el Joventut amb Robert Archibald per trobar una solució a la seva situació

Aquesta tarda es reuneix el Joventut amb Robert Archibald per trobar una solució a la seva situació

Publicada: 07.11.2006Secció: Esports

El pivot escocès no s’acaba de recuperar de les molèsties físiques. Tot això a les portes del partit de dimecres davant el Partizan.



L’equip ja no pot soportar més la situació de tenir un jugador menys a les rotacions del joc interior. Aíto ha de fer malabars cada partit per poder donar descans a Andy Betts i no perjudicar la dinàmica de l’equip. La no recuperació de Robert Archibald ha posat al límit la paciència del cos tècnic que ja havia demanat al club una solució. L’elevada fitxa que cobra Archibald és el major impediment per rescindir el contracte que el lliga amb el Joventut durant tota la temporada.

D’altra banda, l’equip vol refer-se de la derrota de diumenge davant el Caja San Fernando i ja prepara el proper compromís a l’Olímpic de Badalona en la tercera jornada de l’Eurolliga davant el Partizan de Belgrad.

L’escolta verdinegre Rudy Fernandez apunta a la joventut del rival com una de les seves principals característiques.



D’altra banda, el Badalona ja prepara el partit contra el Barça del dimecres. I l’afronta amb la tranquilitat del bon joc que va desplegar l’equip contra el Sant Andreu el passat diumenge.

L’equip, peròp, sap que el desplaçament al Camp Nou té un valor més festiu que de competició. De totes maneres, els escapulats no descarten poder donar la sorpresa davant els homes de Frank Rijkard després que el resultat a casa no deixés l’el.liminatòria vista per sentència. El pensament de l’equip, però, es troba en buscar solucions per el gran problema que significa puntuar fora de casa. L’equip està donant una imatge molt diferent lluny del camp del centenari on només ha pogut puntuar en la primera jornada al camp de la Gramenet. El migcampista Albert Puigdollers creu que la tranquilitat és una de les claus per treure resultats positius fora de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat