Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • La Fundació Privada de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer és la nova entitat amb seu a Can Ruti

La Fundació Privada de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer és la nova entitat amb seu a Can Ruti

Publicada: 31.10.2006Secció: Salut

L’Institut de Medicina basarà la seva tasca en l’estudi del càncer sobretot en aquells aspectes de prevenció en aquelles persones amb risc genètic de contraure la malaltia.



La seu de la Fundació estarà ubicada en un edifici annex a l’Hospital de Can Ruti i se’n farà càrrec de la direcció el Doctor Manuel Perucho Martínez que actualment és el director del Programa de Genètica i Epigenètica del Càncer al Burnham Institute For Medical Research de Califòrnia.



La signatura del conveni l’ha efectuat la Consellera de Salut, Marina Geli, i el Consell d’Educació i Universitats, Joan Manuel del Pozo qui en serà el President. La possibilitat de tenir a la ciutat un equipament d’aquestes característiques és segons Gerónimo Navas, Director del Pla de Recerca Biomèdica del Departament de Salut, una voluntat política.



La Generalitat, l’Ajuntament de Badalona, la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Institut Català de la Salut i d’altres institucions catalanes són patrons d’aquesta Fundació que tindrà la seva seu al costat de l’Hospital de Can Ruti en un edifici annex de 3.300 metres quadrats.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat