Botó Contacta amb Badaweb

El joventut suma la segona derrota a la lliga ACB

Publicada: 30.10.2006Secció: Esports

Els verdinegres cauen a la Fonteta de Sant Lluís davant un Pamesa València que estrenava entrenador, el grec Fotsis Katsikaris.

77-72 va ser el resultat final d’un partit on el Joventut no va desplegar el seu millor joc. Els verdinegres van desaprofitar l’avantatge d’11 punts que van aconseguir durant el segon període. Durant el tercer quart, els homes d’Aíto Garcia Reneses van donar ales a un Pamesa mig tocat i els locals van aprofitar per tornar a entrar al partit. La confiança dels homes de Katsikaris va augmentar en veure que el Joventut no aconseguia trencar el partit. Albert Oliver va aparèixer en els moments claus anotant dos triples consecutius i donant una màxima avantatge de 8 punts al Pamesa. L’entrada de Marcelinho Huertas en pista va semblar que donava un nou impuls al conjunt verdinegre, però no va ser suficient. Una de les claus del partit va ser, sens dubte, el gran domini en el rebot dels valencians 41 rebots entre els quals 18 de defensius, per només 25 dels verdinegres.

L’entrenador Aíto garcia Reneses no creu que el seu equip hagi pagat l’esforç de l’Eurolliga



D’altra banda, el Badalona va patir la quarta derrota a la lliga, perdent per un gol a zero al camp de L’Hospitalet. Els escapulats no puntuen fora de casa des de la primera jornada , quan van guanyar al camp de la Grama.



El Club de Futbol Badalona va ensopegar al camp de L¨hospitalet per un gol a zero, i d´aquesta forma va deixar escapar una gran oportunitat, per acostar-se a la zona alta de la taula classificatòria. Els de Francisco van controlar perfectament el primer temps, on van gaudir de diverses ocasions per avançar-se, però l´ex porter escapulat Eduardo va contribuir decisivament per evitar-ho.

Al segon període , el Badalona va encaixar l´únic gol del partit als 40 segons de la represa , i això va ser fonamental de cara al desenllaç final. L¨esforç del passat dimecres contra el Barça va començar a fer-se notar, i a més els locals van saber travar perfectament el matx per endur-se els 3 punts en joc. Al final del partit , el tècnic del Badalona reconeixia que al seu equip li costa molt sobreposar-se a un marcador advers.

En la propera jornada, el Badalona jugarà a l´estadi del centenari davant el St. Andreu.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat