Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona perd contra el Barça malgrat fer una exhibició de bon futbol

Publicada: 26.10.2006Secció: Esports

Nit màgica la viscuda anit a l’avinguda de Navarra on el Club de Futbol Badalona va arribar a posar en algun moment contra les cordes el Barça. El marcador va romandre a zero fins a la segona part del partit, quan el blaugrana Gudjonsen va marcar dos gols i en l’últim minut des del Badalona, Tarradelles feia el gol d’honor des del punt de penal. Tot i la derrota, el Badalona va jugar amb dignitat.



Vuit mil persones van gaudir del partit. En quinze dies, queda el de tornada. Els escapulats començaran a preparar demà mateix el proper partit de lliga, diumenge contra l’Hospitalet.



Per altra banda, el president del Club de Futbol Badalona, Fermin Casquete, ha pronosticat que l’estadi municipal de futbol, que s’ha de construir al Torrent de la Batllòria, a Montigalà, podria estar a punt l’any 2008.



La construcció de l’estadi té molt a veure amb el ple, celebrat aquest estiu, on l’ajuntament va aprovar el projecte urbanístic que s’executarà a l’entorn de l’avinguda de Navarra, on es troba el camp de futbol del Badalona. El club ha cedit l’espai que ocupa ara a canvi del camp de futbol de Morera. Així, en mans municipals queden més de 20 mil metres quadrats a tocar de Can Solei on s’edificaran prop de 300 pisos i una plaça pública. Amb les plusvàlues que generin els habitatges l’ajuntament preveu poder tirar endavant la construcció de l’estadi municipal al Torrent de la Batllòria.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat