Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Successos
        • La Guardia Urbana de Barcelona ha detingut a quatre membres d’una família romanesa del barri de Sant Roc

La Guardia Urbana de Barcelona ha detingut a quatre membres d’una família romanesa del barri de Sant Roc

Publicada: 25.10.2006Secció: Successos

Se’ls acusa d’endur-se per la força a dos dels seus tres fills que en aquells moments estaven sota la tutela de la Direcció General de l’Atenció a la Infància i l’Adolescència, la DGAIA.



Els detinguts són una de les famílies d’aquest barri de Badalona que els Mossos d’Esquadra van detenir en una operació, el passat mes de març, on es demostrava que els nens eren incitats y organitzats pels seus pares per robar a turistes.



Dilluns al matí la directora del centre d’acollida de la DGAIA portava els tres fills del matrimoni cap a la seu de la institució on havien de rebre la visita rutinària dels seus pares. Aquests però, la van abordar a mig camí i es van endur els dos fills més grans, de 9 y 6 anys, mentre que el més petit, de 2, no se’l van poder endur perquè era a braços de la directora del centre.



Els pares anaven acompanyats de l’oncle i van córrer fins al carrer Bruc on els esperava el cunyat del pare amb un cotxe amb el que van començar una fugida. Tot i això la Guàrdia Urbana els va acabar per aturar y els van posar a disposició dels Mossos d’Esquadra. Els nens han tornat ja a tutela de la DGAIA.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat