Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Després de molts anys d’espera el futur de la CACI s’ha desbloquejat a partir de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de la ciutat i la UB

Després de molts anys d’espera el futur de la CACI s’ha desbloquejat a partir de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de la ciutat i la UB

Publicada: 25.10.2006Secció: Educació

La transformació de l’antiga fàbrica en un centre universitari polivalent representa un pas important perquè la ciutat de Badalona s’apropi encara més a la Universitat. Després de molts anys d’espera el futur de l’emblemàtic edifici de la CACI situat a primera línia de mar, s’ha desbloquejat a partir de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de la ciutat i la UB.



D’aquesta manera, Badalona acollirà un centre universitari en aquest edifici que s’haurà de rehabilitar per adaptar-se als nous usos. El rector de la UB i l’alcaldessa de Badalona han signat l’ acord que permetrà la remodelació de la CACI abans del 2009.



L’Ajuntament de Badalona ha cedit l’edifici a la Universitat perquè aquesta el pugui rehabilitar. El rector de la UB, Màrius Rubiralta n’ha destacat la importància d’aquest nou equipament per a la ciutat.



La CACI, a més d’acollir una residència universitària, servirà com a suport de diferents estudis com els de ciències del mar. També es faran màsters intensius, trobades internacionals de caràcter científic o formació corporativa dels treballadors de la UB.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat