Botó Contacta amb Badaweb

Quatre detinguts en l'Operació Lego

Publicada: 25.10.2006Secció: Successos

Els Mossos d’Esquadra li han donat el nom d’”Operació Lego”. I és que el que feien els quatre detinguts pels agents policials amb cotxes de gamma alta era un autèntic trencaclosques. Robaven els vehicles, en desmuntaven fins a l’últim cargol, enviaven les peces al Nord d’Àfrica i allà les recomponien.



Si recomponguéssim les peces dels sis vehicles de gamma alta trobats en una nau del barri del Gorg de Badalona tindrien un valor de 300 mil euros. Desmuntar i tornar a muntar els vehicles peça a peça és el que ha fet durant molt de temps la banda que els robava i que acaba de desarticular la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra a Badalona. En l’operació s’ha detingut quatre persones d’entre 23 i 36 anys, veïns de Barcelona i de nacionalitat marroquina. Els cotxes desmuntats per peces eren enviats en furgonetes al Nord d’Àfrica a través de l’Estret i un cop allà es tornaven a muntar els vehicles per ser venuts o bé se’n comercialitzaven les peces com a recanvis.



L’últim capítol d’aquesta història, i que ha desembocat en les detencions, ha tingut lloc a Badalona. Ha estat en una nau industrial del barri del Gorg on la policia ha trobat els sis cotxes de marca BMW, Audi i Toyota Land Cruiser robats en diferents ciutats de Catalunya.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat