Botó Contacta amb Badaweb

La Penya perd davant del Panathinaikos

Publicada: 25.10.2006Secció: Esports

El DKV Joventut no va poder culminar amb èxit el seu debut a l´eurolliga i va acabar perdent davant el Panathinaikos per 79 a 82. Els verd-i-negres van arribar a dominar de 24 punts de diferència coincidint amb la finalització del segon quart, però el conjunt grec entrenat per Zeljko Obradovic va saber imposar el seu ritme en els segons 20 minuts per acabar guanyant el partit , i fer estèril la feina del Badalonins.

A més, el canvi de criteri arbitral a la segona part també va acabar influint en el resultat final, i va beneficiar de forma clara als visitants.

En la segona jornada d´aquesta competició la penya visitarà la pista de L´Unicaja de Màlaga. Abans, els d´Aito hauran de jugar un altre partit de lliga ACB el proper diumenge a la pista del Pamesa València.

En futbol, avui és la cita al camp del Centenari , amb el partit que disputaran el Badalona i el F.C. Barcelona a partir de les 10 de la nit. L´expectació es màxima i s´espera que l´estadi presenti un ple de gom a gom.