Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs necessita la participació dels dos instituts de la ciutat per engegar un projecte d’acompanyament escola- treball

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs necessita la participació dels dos instituts de la ciutat per engegar un projecte d’acompanyament escola- treball

Publicada: 24.10.2006Secció: Educació

La iniciativa prové de la Regidoria d’Educació que pretén així garantir la incorporació al món laboral aquells joves que decideixen deixar l’escola després de l’educació obligatòria.



El projecte encara no té data de posada en marxa tot i que de moment es troba en fase de recopilació de dades i experiències d’iniciatives similars.

Des del consistori, l’objectiu és la d’aconseguir que els joves trobin els recursos necessaris per garantir el seu futur professional. Per aquest motiu resulta també imprescindible que els dos instituts adrianencs estiguin disposats a participar-hi, ja que forma part del Pesab, el projecte educatiu de ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat