Botó Contacta amb Badaweb

Guanya la Penya i Guanya el Badalona

Publicada: 23.10.2006Secció: Esports

La penya continua amb pas ferm a la lliga acb , i ahir es va apuntar una nova victòria, la tercera de consecutiva. Els verdinegres van guanyar al Lagun Aro bilbao per 98 a 69



D´aquesta manera , el conjunt Badaloní segueix ocupant una de les quatre primeres posicions de la taula classificatòria, amb 4 partits guanyats, i tant sols una derrota.

El partit d´ahir a l´olímpic, va se dominat en tot moment pels D´Aito , que al descans ja dominaven per 54 a 37. L´alt porcentatge en llançaments de 3 punts, i l´intensitat defensiva per part de la penya va ser factors determinants ,perquè els verdinegres manessin des de el primer minut. Cal destacar l´aportació ofensiva dels pivots Dimitri Flis, i Charles Gainez , que van fer 14 punts cadascú. A més, Elmer Bennett i el jove Ricky Rubio, van dirigir l´equip a la perfecció, i el capità Pavo Vàzquez va entrar en el cinc inicial a diferència de les últimes jornades.

A la finalització del matx, el tècnic del Joventut valorava de forma molt positiva el partit del seu equip.



El Badalona goleja al Figueres per 5 gols a 1 , i ja es troba a la zona mitja de la classificació



Un Badalona molt efectiu cara a porteria , va passar per damunt del Miapuesta Figueres, en el partit que es va disputar ahir al matí al camp del centenari. D´aquesta manera , els de Francisco López, ja sumen 12 punts , i es situen a la zona mitja de la classificació.

Malgrat la derrota, els ampurdanesos van sortir al partit obertament a l´atac, i van gaudir de la primera ocasió , per avançar-se en el marcador. Posteriorment , els escapulats no van perdonar , i Albert Camara amb dos gols, dos més de Monti, i un de Tarradellas, van conduir l´enfrontament de forma clara cap els seus interessos. El Figueres només va poder retallar diferències a les acaballes del matx , amb un gol de l´ex jugador del Badalona Marc Sellares. El tècnic Badalóní Francisco López va comentar al final del partit que aquest marcador recompensava el treball fet fins el moment



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat