Botó Contacta amb Badaweb

Catalunya ha començat ja la campanya de vacunació contra la grip

Publicada: 20.10.2006Secció: Salut

Aquesta vacuna es distribueix de manera gratuïta als col·lectius de risc en tots el centres d’Assistència Primària de la Ciutat, com és el cas de Lloreda, que rep des de d’aquesta setmana i fins el 30 de novembre més de 90 persones al dia per ser vacunades contra aquesta malaltia.



El virus de la grip agafa més virulència amb l’arribada de l’hivern. Per això cal vacunar-se tres setmanes abans del fred. Els experts ressalten la importància de vacunar-se cada any, ja que la composició de la vacuna varia. La vacuna antigripal té una eficàcia d’un 95% i crea uns anticossos perquè aquest virus no faci tan de mal a la persona afectada.



Les persones que pertanyen a grups d’alt risc propenses a patir la grip són les persones majors de 60 anys, els nens i adults hospitalitzats, les embarassades i també les persones amb problemes respiratoris o cardiovasculars. És als mesos de desembre i gener quan més brots importants de grip hi ha. La vacuna antigripal pot evitar que més persones quedin afectades per aquest virus tan comú.



A Catalunya s’aplicaran més d’un milió de dosis de vacuna antigripal, tant a persones que pertanyen a grups d’alt risc com als altres grups de la població.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat