Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Medi Ambient
        • Badalona participa a la 7ena edició de l’Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Badalona participa a la 7ena edició de l’Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Publicada: 19.10.2006Secció: Medi Ambient

Badalona participa a la 7ena edició de l’Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat organitzada per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona. La trobada servirà per fer balanç del mandat que ara acaba, es presentaran els resultats de diferents grups de treball i s’oferirà una ponència sobre “L’Estratègia del Medi Ambient Urbà”.



El Palau de Congressos de Girona és l’escenari d’aquesta Assemblea anual que farà balanç de la feina feta respecte l’aplicació de mesures per la sostenibilitat dels municipis. Alhora també serà el moment per què els responsables d’aquesta àrea puguin refermar les seves conviccions i el seu compromís polític.



Alguns dels treballs més destacats que s’hi presentaran son l’ordenança sobre Soroll i vibracions, un document sobre la gestió i l’estalvi d’aigua i el model de Diagnosi per l’eficiència i l’estalvi energètic municipal. La Memòria de la Sostenibilitat local i la conferència sobre l’Estratègia en el Medi Ambient Urbà a càrrec del Ministeri de Medi Ambient són altres de les propostes destacades de la cimera.



La Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat està format per consistoris i entitats de l’estat espanyol.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat