Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Durant tot el dia d’ahir es van anar venent les primeres entrades per l’el.liminatòria entre el Badalona i el FC Barcelona

Durant tot el dia d’ahir es van anar venent les primeres entrades per l’el.liminatòria entre el Badalona i el FC Barcelona

Publicada: 19.10.2006Secció: Esports

Des de primeres hores del matí, l´afluència d´aficionats va ser constant, fins i tot alguns d’ells estaven esperant des de les set del matí per recollir les localitats.

Tots els indicis apunten a que el camp del centenari presentarà un ple de gom a gom el dia del partit.



Per les oficines del club han passat durant el dia tan socis com no abonats.

D’altra banda, demà, el president de l´entitat Fermin Casquete oferirà una roda de premsa, on es donaran a conèixer tots els detalls d´aquest enfrontament. En la plana d’actualitat esportiva, el tècnic Francisco López podrà comptar amb els mateixos efectius que en el darrer partit davant l’Osasuna B. Recio, Lezaun i Alejandro Traversa continuen recuperant-se de les seves molèsties i seran baixa.



El Joventut per la seva banda, ja està envoltat d’Eurolliga. Abans però, falta un partit de lliga ACB contra el Bilbao diumenge a l’Olímpic. D’altra banda aquest dissabte Ricky Rubio compleix setze anys, edat legal per firmar un contracte professional.

El proper rival de la penya és el Bilbao que la setmana passada va endosar 17 triples al Fuenlabrada. Un partit que no serà senzill pels homes d’Aíto Garcia Reneses que pensen sobretot en el partit de dimarts davant els grecs del Panathinaikós. Els jugadors verdinegres són conscients que el grup que els ha tocat és molt complicat.



Abans però, recordem que la propera cita verdinegre és diumenge vinent a l’Olímpic de Badalona davant el Lagun Aro Bilbao Bàsquet que ja comptarà amb el darrer fitxatge, Rodney White.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat