Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L’alerta provocada pel l’expansió del mosquit tigre ha arribat a la ciutat

L’alerta provocada pel l’expansió del mosquit tigre ha arribat a la ciutat

Publicada: 19.10.2006Secció: Salut

Tot i això, des de Badalona Serveis Assistencials no poden garantir que alguns dels badalonins que s’han dirigit als centres de la seva competència, amb suposades picades d’aquest insecte, siguin realment picades de mosquit tigre. Això si, s’han trobat ja amb 2 o 3 casos de persones amb picades que criden més l’atenció.



El mosquit tigre és una espècie invasora que procedeix del la zona del sud-est asiàtic. La seva peculiaritat és que s’ha adaptat molt bé al nostre territori i segons els experts semblaria que la seva extensió és imparable. De moment algunes picades no identificades ja han cridat l’atenció dels professionals de l’Hospital de Badalona.



A Catalunya es va detectar ara fa un parell d’anys a la Sant Cugat del Vallès i ara a seva expansió per tot el territori és només qüestió de temps segons els biòlegs del Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat. Tot i això, segons Serrat seria difícil identificar la picada que s’ha de tractar com qualsevol altra picada, tot i que fa més mal i la persona pateix una inflamació més important.

El mosquit tigre s’ha anat escampant pel territori de mica en mica i els experts ja el situen també a el Barcelonès i al Maresme, entre d’altres comarques catalanes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat