Botó Contacta amb Badaweb

La Serra de Marina continua utilitzant-se com si fos un abocador

Publicada: 18.10.2006Secció: Medi Ambient

Hi ha però un control constant per detectar les accions humanes que afecten aquest territori natura. Un indret on tot s’hi pot abandonar, des de la runa de les cases, passant pels cotxes i fins i tot animals domèstics. Tot i que en els darrers anys aquestes situacions van disminuint, el balanç del programa de prevenció ambiental de la Guàrdia Urbana de Badalona indica que encara s’ha de lluitar per preservar l’entorn natural de la ciutat.



Durant aquest estiu, la unitat de motoristes de la Guardia Urbana que s’encarrega de vigilar les zones rurals de Badalona ha realitzat diverses actuacions. S’ ha retirat 4 vehicles abandonats a la muntanya, a més de tres cotxes robats i un camió cremat. D’altra banda, els agents han tramitat dues denúncies de circulació de vehicles a motor per zones on no està permesa la circulació i quatre denuncies més per realitzar reparacions de vehicles a motor en zona forestal.



El balanç del programa d’aquest estiu també alerta de la troballa d’animals domèstics que alguns ciutadans han abandonat al bosc. Així com infraccions de la llei de caça d’ocell protegits. Tot i la sequera i les altes temperatures d’aquest estiu, la serralada només ha estat víctima de dos petits incendis que es van detectar en la fase inicial i es van controlar ràpidament. Un dels focs es va produir al voltant de la Creu de Montigalà, i l’altre dins del recinte del cementiri municipal de Sant Pere, a Pomar.



El balanç del programa de prevenció ambiental fet per la Guardia Urbana es satisfactori ja que les situacions d’anomalies a la serra van disminuint poc a poc.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat