Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • “En català llegim i parlem” és el lema dels cursos que se celebren a vàries biblioteques de la nostra ciutat

“En català llegim i parlem” és el lema dels cursos que se celebren a vàries biblioteques de la nostra ciutat

Publicada: 18.10.2006Secció: Educació

Ja han tornat aquest curs els tallers de conversa en català que es realitzen quinzenalment a les biblioteques de Llefià “Xavier Soto” i Sant Roc. Aquest any, però, amb una novetat: la incorporació de la biblioteca de Lloreda.



“En català llegim i parlem” és el lema dels cursos que se celebren a vàries biblioteques de la nostra ciutat. La experiència ja s’havia fet a les biblioteques de Sant Roc i Llefià “Xavier Soto”. Aquest curs, però, s’ha afegit una de nova: la biblioteca de Lloreda. Es tracta d’un projecte de lectura de llibres de fàcil comprensió en català per incitar a la conversa i al debat.



Aquesta activitat té lloc gràcies a l’ajut dels voluntaris lingüístics que actuen com a moderadors de grup. És una activitat adreçada, sobretot, a les persones que no tenen l’hàbit de llegir en català. Per això s’utilitza una col·lecció d’obres adaptades especialment per aquest propòsit per l’Associació Lectura Fàcil.



Es pot participar com aprenent/a, assistint a les sessions, o com a voluntari/ària portant un grup de lectura. Qui tingui interès a col·laborar-hi pot adreçar-se a les biblioteques de Sant Roc i Llefià “Xavier Soto”.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat