Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • L’esperada renovació i ampliació del servei d’urgències de Can Ruti començarà a la primavera

L’esperada renovació i ampliació del servei d’urgències de Can Ruti començarà a la primavera

Publicada: 17.10.2006Secció: Salut

Un dels projectes més ambiciosos de l’hospital Germans Trias i Pujol començarà a veure’s sobre el terreny a la primavera. Estem parlant de l’esperada renovació i ampliació del servei d’urgències. És la primera vegada des que funciona l’hospital de Can Ruti que les urgències se sotmeten a un canvi estructural d’aquestes característiques. Més espai, més boxos per atendre més pacients i de forma més especialitzada.



En un parell d’anys, l’espai actual de la Unitat d’Urgències de l’hospital Germans Trias i Pujol es podrà veure multiplicat per dos. Aquesta reforma integral permetrà que hi hagi 38 boxos, vint més que en l’actualitat, per atendre pacients en l’àrea de medicina i cirurgia. Hi haurà nou punts d’atenció de traumatologia, dos més que ara, i és doblaran els d’atenció pediàtrica, que passaran dels cinc boxos actuals a 10. Un increment d’espai que permet una reorganització interna i separació d’especialitats.



La nova unitat d’urgències de Can Ruti comptarà amb un nou servei de rehabilitació i millorarà notablement les condicions de l’àrea de pediatria. L’amplitud de les noves urgències de Can Ruti permetrà que hi hagi nous serveis especialitzats. Un dels espais més precaris del servei d’urgències actual és la unitat de curta estada, que millorarà en la intimitat dels pacients ja que comptarà amb una vintena de boxos individuals, dels que està mancat ara.



Seran quatre mil metres quadrats per atendre les urgències al Germans Trias, el doble que ara es tradueixen a nivell econòmic en una inversió de 22 milions d’euros de l’Institut Català de la Salut. Les obres començaran entre els mesos de febrer i març.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat