Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Badalona va sumar la primera victòria de la temporada al camp del centenari, en guanyar a L´Osasuna B per un gol a zero

El Badalona va sumar la primera victòria de la temporada al camp del centenari, en guanyar a L´Osasuna B per un gol a zero

Publicada: 16.10.2006Secció: Esports

D´aquesta manera, els jugadors de Francisco López van sumar tres punts , que els hi permeten agafar confiança i sortir de la zona de descens directe de la taula classificatòria. L¨únic gol del partit el va aconseguir Monti al minut 8 de la primera part. El matx va ser molt equilibrat , però els escapulats van saber contrarestar en tot moment el joc dels navarresos , que només van generar perill en el llançament de faltes que la defensa local va saber resoldre amb encert. A la propera jornada, el Badalona torna a jugar a casa contra el Figueres, que ocupa el darrer lloc de la classificació.

En bàsquet, el Dkv Joventut va aconseguir el tercer triomf a la lliga, després de guanyar al Granada a la pista del conjunt andalús per 69 a 76. Els D´Aito van tornar a demostrar una gran intensitat defensiva, i amb rotacions constants, van arribar al final del partit molt més sencers físicament que el seu rival. D´aquesta manera, els verd-i-negres segueixen a la zona alta de la lliga , amb 3 victòries i una derrota.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat