Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • El Centre Europa Jove del Barcelonès Nord continua amb el període d’inscripcions dels tallers de conversa en anglès

El Centre Europa Jove del Barcelonès Nord continua amb el període d’inscripcions dels tallers de conversa en anglès

Publicada: 11.10.2006Secció: Educació

El Centre Europa Jove del Barcelonès Nord, ubicat al carrer del Rellotge de Santa Coloma de Gramanet continua amb el període d’inscripcions dels tallers de conversa en anglès. “LET’S MAKE A COFFE-BREAK!” s’ofereix al centre de producció cultural i juvenil Polydor de Sant Adrià del Besòs, i l’altre, al Mas Fonollar de Santa Coloma de Gramanet i encara cal que se’n omplin les places disponibles.



Els cursos ja haurien d’haver començat però s’està a l’espera que s’hi apuntin més joves perquè puguin ser realment efectius. Es tracta d’unes classes de conversa d’anglès dirigides a persones entre 15 i 30 anys amb un nivell intermig de l’idioma estranger. L’objectiu és mostrar que hi ha suficient nivell per defensar-se en anglès en cas de viatjar. A banda d’aquests tallers també s’hi poden trobar altres propostes relacionades amb la mobilitat dels joves en terres europees. En aquest cas, de cara al mes de desembre els joves del Barcelonès Nord podran apuntar-se a unes sessions centrades en “Treballar a l’Estranger”.



El Centre Europa Jove està obert de dilluns a divendres de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat