Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Educació
        • Álex Mañas ha presentat al Simposi de política educativa local Ciutat.edu una experiència badalonina, “Art i barri”

Álex Mañas ha presentat al Simposi de política educativa local Ciutat.edu una experiència badalonina, “Art i barri”

Publicada: 11.10.2006Secció: Educació

El regidor d’educació, Álex Mañas, ha presentat al Simposi de política educativa local Ciutat.edu una experiència badalonina, “Art i barri”. Un projecte de cooperació impulsat per l’Ajuntament de Badalona, L’Associació de Veïns de Sistrells i l’escola universitària Pau Gargallo.



El World Trade Center de Barcelona és l’escenari aquesta setmana del Simposi de Política educativa Ciutat.edu: nous reptes, nous compromisos on els representants de diferents ciutats catalanes han exposat en taules rodones els projectes educatius impulsats pels seus ajuntaments i associacions.

Els representants de Badalona han estat el regidor d’educació, Álex Mañas, i el cap d’escultura del Pau Gargallo, Silvestre Oliveres. Junts han presentat “Art i barri”, un projecte que interrelaciona els centres educatius amb el territori i fomenta la co-gestió entre societat civil i ajuntament.



Un cop exposades les bases del projecte, els participants de la taula han obert un debat sobre l’experiència i han plantejat dubtes als seus representants. A la taula de Badalona, s’han deixat molt clars quins són els objectius de “Art i barri”.



Ciutat.edu té com a objectiu reflexionar sobre el paper de les administracions municipals davant dels reptes de l’educació. El futur de l’educació i la seva incidència local es discuteixen fins avui dimecres al World Trade Center de Barcelona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat