Botó Contacta amb Badaweb

L’Estudiantes és el proper rival del Joventut

Publicada: 11.10.2006Secció: Esports

Els madrilenys han superat amb èxit les dues primeres jornades de lliga amb un Hernan Jasen que està fent uns números espectaculars.

Demà a dos quarts de nou del vespre, Pedro Martínez i l’equip col.legial intentaran donar la sorpresa a l’Olímpic. L’Estudiantes ha començat la lliga en un gran estat de forma. A la primer jornada els de Pedro Martínez van superar el Caja San Fernando de dos punts. Al segon assalt d’aquesta temporada la víctima dels madrilenys va ser el Valladolid també amb un marcador molt ajustat. L’Estudiantes té una mitjana de 86’5 punts per partit i amb un jugador en estat de gràcia, Hernan Jasen amb unes mitjanes de 22 punts i 5’5 rebots. L’Estudiantes ha començat la temporada a un gran nivell, per això el Joventut ha treballat tota la setmana per evitar els altibaixos que s’han viscut en els dos primers partits. El partit Joventut - Estudiantes s’ha disputat en 56 ocasions amb clar domini verdinegre que s’ha emportat la victòria en 43 partits l’última victòria dels madrilenys es remunta al 24 d’abril de 2004.



I l’enfermeria del Badalona es va buidant mica en mica. Els escapulats podrien recuperar fins a tres jugadors.

El tècnic Francisco López podrà comptar amb David Sanchez, Tarradellas i Oscar Ramírez que ahir ja es van entrenar amb total normalitat. Aquest matí els jugadors del Club de Futbol Badalona es tornen a concentrar per preparar el aprtit de diumenge davant l’Osasuna B. El davanter Luis Blanco assegura que la ratxa negativa de cara a porteria ha de canviar tard o d’hora.



L’Osasuna B té 8 punts, dos més que el Badalona, però els navarresos són l’equip més golejat del grup 3 de la Segona B amb 11 gols encaixats.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat