Botó Contacta amb Badaweb

La flama dels Special Olympics arriba a Badalona

Publicada: 10.10.2006Secció: Esports

Aquest cap de setmana s’acomiadava la flama del Correllengua i aquest dilluns n’ha arribat una altra, la dels Special Olympics. Abans d’aturar-se a Lloret de Mar, la torxa ha passat per Badalona on des de la Plaça de la Vila s’ha se li ha donat la benvinguda. L’exjugador de la Penya Rafa Vecina ha fet l’últim relleu tot pujant el carrer de Mar.



Un cop a la plaça tot eren aplaudiments per la comitiva de l’Special, que ha recordat el màgic juny del 2004. De Badalona s’ha donat relleu als Special Olympic del 2006 que enguany se celebren a Lloret de Mar. Els altres relleus els han protagonitzat alguns jugadors de bàsquet de diverses categories de la Penya. Pere Tomàs, medalla de bronze júnior al Campionat d’Europa ha estat l’encarregat de trencar el gel. L’ha seguit Armand Solé, campió d’Europa amb la selecció espanyola cadet. Un altre dels portadors ha estat Marc Rubio, medalla de bronze júnior al Campionat d’Espanya. La torxa l’han acompanyat esportistes de l’escola Maregassa, la Cooperativa Coinre i Aspanin, així com el col·lectiu Voluntaris Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat