Botó Contacta amb Badaweb

La Penya cap a Girona i el Badalona cap a Alcoià

Publicada: 06.10.2006Secció: Esports

El Joventut marxa avui cap a Girona on s’entrenarà aquest vespre, preparant ja el partit de dissabte a la tarda contra l’Akasvayu. Un partit amb gust de revenja.

L’expedició verdinegre es desplaça a Girona en la primera gran cita de la temporada d’enguany. El Joventut es vol treure l’espina del darrer enfrontament amb els gironins, on van ser escombrats per l’equip de Pesic. El conjunt verdinegre està confiat que les coses han canviat molt i que el partit de dissabte serà molt més equilibrat. Un dels objectius, dels homes d’Aíto és mantenir la intensitat defensiva durant els 40 minuts i no tenir baixades de forma com va passar a la lliga catalana.



Durant aquesta setmana, el cos tècnic del primer equip ha pogut comptar amb la presència als entrenaments de Robert Archibald. Després d’estar tota la pretemporada en fase de recuperació Archibald ha pogut entrenar amb normalitat les últimes dues sessions. L’espant el va donar ahir al matí Andrew Sullivan que es va ressentir d’unes molèsties al turmell. Avui però, el jugador anglès ha entrenat amb la resta del grup després de fer un treball específic amb el preparador físic Quico Pla.



Després de la classificació pels setzens de final de la Copa del rei, el Club de Futbol Badalona ja té el punt de mira posat sobre la propera cita a la lliga davant l’Alcoià.

Els escapulats necessiten redreçar el rumb a la lliga on estan tenint un paper molt irregular. Els gols no acaben d’arribar i el bon joc que desplega l’equip de Francisco López no es plasma en els resultats.



El principal problema de cara al compromís de diumenge a l´estadi del Collao, tornen a ser les lesions. De moment són baixes segures per aquest compromís: Traversa, Javi Recio, David Sánchez, i Javier Lezaun. Per la seva banda, Oscar Ramirez es dubte , i tampoc sembla que Tarradellas , en cas de ser convocat, pugui estar al cent per cent. També s´ha de tenir en compte el desgast físic per la quantitat de minuts que acumulen molts jugadors, a l’haver de disputar tres partits en vuit dies. D’altra banda, el Badalona està a l´espera del sorteig de la següent ronda de la Copa que se celebrarà el proper dilluns.

El capità Albert Camara té clares les preferències de cara als setzens de final del torneig



El proper rival a la lliga, l´Alcoià, arriba a aquest partit després de ser eliminat de la copa el passat dimecres, i amb dos punts menys que el Badalona a la classificació. Els Alacantins van obtenir el primer triomf a la lliga el passat diumenge contra l’Osasuna, al que van guanyar clarament per 3 a 0.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat